TE GJITHA  LLOJET E DRITAREVE NE INTERALUMIN

Zgjidhje ideale për projekte që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.

DRITARE

M940

është një sistem ekonomik jo i izoluar me hapje me dy pozicione me performancë super të knaqshme.

DRITARE

M9400

COMFORT M9400 konsiston në një nga sistemet më të kompletuara jo të izoluara që mund të shërbejë për një gamë të gjerë nevojash.

DRITARE

M9660

Sistem me hapje I izoluar SMARTIA M9660, SMARTIA M9660 është një sistem i izoluar me hapje me dy pozicione për zonat me një klimë më të ngrohtë.

DRITARE

M11000

Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M11000, SMARTIA M11000 është një sistem me hapje me dy pozicione që mund të plotësojë nevojat më të vështira falë një larmie të madhe të zgjidhjeve dhe dizenjove.

DRITARE

S67

Sistem me hapje I izoluar SMARTIA S67, SMARTIA S67është sistemi i ri i plotë i hapjes me dy pozicione

DRITARE

S77

Sistem me hapje i izoluar, sherben për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara