Sistem me hapje I izoluar SMARTIA S67

PERSHKRIMI

SMARTIA S67 është sistemi i ri i plotë i hapjes me dy pozicione i cili kombinon performancat e shkëlqyera izoluese termike së bashku me fleksibilitetin e lartë të ndërtimit dhe dizajnin e jashtëzakonshëm.

GJENERIKE

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi

IZOLIMI TERMIK
Po

FORMAT E JASHTME
Apartament

GJERESIA E KORNIZES
67 mm

GJERESIA KANATIT
75 mm

LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
93 mm

GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
67 mm

LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh

TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 58 mm

MEKANIZMI
Dhome – Erupiane , Dado – Europiane

METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduar me 3 nivele llastiqesh EPDM kundër përshkimit të ujit

LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm

LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
30mm fibër xhami polyamide, PE shkumë izoluese

PERSHKUESHMERIA E UJIT
E900, Ε1200

PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 4

REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3

PESHA KANATIT
deri në 180 Kg

UF
nga 1,5 W/m²K

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione

TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme