PARTNER SERIOZ DHE TË DËSHMUAR.

NGROHTËSI, REHATI DHE SIGURI PËR SHTËPINË TUAJ!

Rreth Interalumin

DRITARE

Propozime ideale për zgjidhje dhe kosto shumë të ulët.

FASADA

Sandarde te larta të gjitha tregjeve me të avancuara.

SISTEMET RRESHQITESe

Sisteme dhe zgjidhje perfekte për tregjet më të kërkuara.

SPECIALE

Sisteme dhe zgjidhje perfekte për tregjet më të kërkuara.

Zgjidhni dizajnin që ju pëlqen

DYER DHE DRITARE ALUMINI PËR SHTËPIN APO BIZNESIN TUAJ

Shërbimi profesional për klientët tonë fillon nga përzgjedhja e dizajnit, përpunimi, transporti final i produketeve si dhe instalimi.
Ekipa jone është krenare të shërbejë me lehtësi klientët në shtëpi, biznese, si dhe ndërtime të përbashkëta, duke ju mundësuar rehati, ngrotësi dhe siguri në shijimin e pamjës.

PERFORMANCE
100
KLIENT TE LUMTUR
120
NE JEMI DIFERENCA

EFIKASITETI I ENERGJISË FILLON NGA XHAMAT.

EKSPLORO PRODUKTET

EXPERIENCE E PA HARRUAR ME INTERALUMIN GROUP

Fabirika e specializuar në prodhimin e dritareve dhe dyerve, me cilësi dhe dizajn të veçant më përvoj 20 vjeçare. Jemi në hapë me panairet më moderne në fushën e dritareve dhe dyerve duke aplikuar shijet trendet dhe praktikat e fundit.

Shpejtësia e veprimit

Përvoja jone ka ndikuar në krijimin e partneritet të qëndrueshem me klient dhe veprim të shpejtë si karakteristikë dhe vlerë e jona.

Experiencë dhe tradita

Kompamnia jonë ka vendosur bashkpunim të fortë me kompani të njohura të Evropës në fushën e prodhimit të dyerve, dritareve dhe fasadave.

Zgjidhja Ideale

Përvoja e gjatë e partnerëve ndërkombëtar bartë me vete qërndruëshmëri, siguri dhe cilësi për të gjitha produktet ndërsa ne i sjellim ato te klientët tonë në Kosovë.

FASADA TË CILAT GARANTOJNË MAKSIMUMIN E DRITËS NATYRALE.

Sisteme fasadash me eficens të lartë energjie, te cilat ofrojne nje pafundesi zgjidhjesh qe i përmbushin te gjitha kerkesat e arkitektures moderne.
Exploro Fasadat
Të gjitha

Dritaret në Interalumin

Exploro
Të gjitha

Fasadat Në Interalumin

Exploro
Të Gjitha

Sistemet rreshqitese ne
Interalumin

Exploro
Të Gjitha

Specialet ne Interalumin

Exploro