Rreth Nesh

INTERALUMIN”-Fabirika e specializuar në prodhimin e dritareve dhe dyerve.

Mbrojtje akustike

Procesi i prodhimit dhe instalimit të produkteve tona me bravat disa-pjesëshe, izolim me silikon, dhe tiparet e papërçueshme e mbrojnë ambientin tuaj nga zhurma

Më shumë dritë

Me përvojën tonë çdohere sjellim risi duke krijuar kushte për jetesë me cilësi të lartë me ndriçimi që mundëson dritë nga dielli dhe kursimin e energjisë

Ventilim dhe Iziolim

 Sistemi qendror i mbylljes me tri nivele të mbylljes dhe shkëputje e lehtë e profilit për riciklim ekologjik e bënë procesin e ventilimit më të thjeshtë dhe përdorimin më praktik.