Fasada që garantojn aplikim të lehtë dhe të sigurt.

TE GJITHA  LLOJET E FASADAVE NE INTERALUMIN

Fasada

M3

M3 është nje sistem gjysme struktural I izoluar termikisht me kanata qe varen per instalim më të shpejt

Fasada

M4

M4 është sistem fasade I izoluar termikisht me kas të varur për montim më të shpejt.

FASADA

M6

SMARTIA M6 është një sistem i plotë izolues për fasada, i cili është ideal për konstruksione të mëdha

FASADA

M7

M7 ështe nje sistem fasade I kompletuar per eficensë të lartë energjike, e cila ofron nje kualitet te lartë konstruktiv