SMARTIA M6 fasade e izoluar për konstruksion te fortë

PERSHKRIMI

SMARTIA M6 është një sistem i plotë izolues për fasada, i cili është ideal për konstruksione të mëdha dhe mund të përmbushë me efikasitet të gjitha kërkesat arkitekturore, për shembull, krijimin e kornizave të mëdha.

GJENERIKE

ESTETIKE
Standarde

GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
55 mm

SIGURIA NDAJ NGARKESAVE TE DUKSHME
Ngarkesa ±3 KN/m2

PERSHKUESHMERIA E UJIT
R7, RE 1200

PERSHKUESHMERIA E AJRIT
A4

REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
Ngarkesa ± 2 KN/m1

INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
568

INERCIA MAKSIMALE E JASHTME E KORNIZES
2082

UF
nga 1,5 deri në 3,3 W/m²K

LLOJI I INSTALIMIT
Strukturale

LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje

GJERESIA E KOLLONES
65 deri në 223 mm

LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Element për mbajtës xhami ose silikon struktural

GJERESIA E TRAVERSES
30 deri në 179 mm

PESHA MAKSIMALE
180 Kg

TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme