Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M11000

PERSHKRIMI

SMARTIA M11000 është një sistem me hapje me dy pozicione që mund të plotësojë nevojat më të vështira falë një larmie të madhe të zgjidhjeve dhe dizenjove.

GJENERIKE

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi

IZOLIMI TERMIK
Po

FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament

GJERESIA E KORNIZES
62,5 mm

GJERESIA KANATIT
70 mm

LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
70 mm

GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
61 mm

LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo-Tresh

TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
20 deri në 59 mm

MEKANIZMI
Dhome – Erupiane , Dado – Europiane

METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral I vazhduar me 3 nivele llasitqesh EPDM kundra ujits

LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide 24 mm & 20 mm

PERSHKUESHMERIA E UJIT
Ε900

PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 4

REDUKTIMI I ZERIT
47 dB

UF
nga 2,3 deri në 2,9 ë/m²K

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione

PESHA KANATIT
deri në 180 Kg

TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme