Sistem për dyer hyrëse M940

PERSHKRIMI

COMFORT M940 është një sistem ekonomik jo i izoluar dhe i lehtë për dyer hyrëse pa ndryshuar performancën dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.

GJENERIKE

IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Klasike, Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
37 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4 deri në 24 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
8A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C3
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
109,6 mm
PESHA KANATIT
deri në 120 Kg
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme