Sistem me hapje i izoluar SUPREME S77

PERSHKRIMI

Sistemi SUPREME S77 është propozimi i joni  për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.

GJENERIKE

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi

IZOLIMI TERMIK
Po

FORMAT E JASHTME
Apartament, Harkore

GJERESIA E KORNIZES
77 mm

LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
93 mm

GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
122 mm

LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh

TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24 mm deri në 72 mm

MEKANIZMI
Dhome – Erupiane , Dado – Europiane

 

LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamid me gjerësi 40 mm , Kooltherm, Shkumë izoluese

PERSHKUESHMERIA E UJIT
E1350

PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 4

REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5/B5

REDUKTIMI I ZERIT
42 dB

REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3

PESHA KANATIT
deri në 180 Kg

UF
nga 0,85 W/m²K

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për gjithë tipologjite me hapje me dy pozicione, dritare me sistem Pivot.

TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme