Sistem me hapje I izoluar SMARTIA M9660

PERSHKRIMI

MARTIA M9660 është një sistem i izoluar me hapje me dy pozicione për zonat me një klimë më të ngrohtë, duke siguruar ndërtime me cilësi të lartë dhe aplikimin e tipologjive të ndryshme me performancë të konsiderueshme termike. Është ideale për rinovimet, duke kombinuar sigurinë dhe funksionalitetin, pa kërkuar kosto të larta investimi.

GJENERIKE

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi

IZOLIMI TERMIK
Po

FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament

GJERESIA E KORNIZES
56 mm

GJERESIA KANATIT
63,5 mm

LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
82 mm

GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
61 mm

TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
20mm deri në 49 mm

 

MEKANIZMI
Dhome – Erupiane , Dado – Europiane

METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduar me 3 nivele llastiqesh EPDM kundër përshkimit të ujit

LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
15 mm

LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide 24 mm, Shkumë izoluese PE

REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione

PESHA KANATIT
deri në 180 Kg

UF
nga 2,2 W/m²K

TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme