Sistem me ngritje & rrëshqitje i izoluar SUPREME S700

PERSHKRIMI

Sistemi me Ngritje & Rrëshqitje SUPREME S700 paraqet gjeneratën e re të sistemeve të ALUMIL. Kjo është një zgjidhje e shkëlqyeshme për projektet me kërkesa të mëdha, duke plotësuar trendin e arkitekturës “”transparente”” përmes sipërfaqeve të gjera xhami, me izolim të lartë termik, siguri dhe dizajn modern. Dizajni minimal dhe karakteristikat e ndryshme inovative, e bëjnë atë një mundësi ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera për më shumë dritë, performancë e jashtëzakonshme dhe lehtësi maksimale përdorimi.

GJENERIKE

TIPET E DRITAREVE
Ngritje & Rrëshqitje

IZOLIMI TERMIK
Po

FORMAT E JASHTME
Apartament

GJERESIA KANATIT
70 mm

LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
115 mm

GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
47 mm

LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh

TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
22 mm up to 50 mm

Mekanizem Ngritje – Rreshkitje

METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrik me llastiqe EPDM &Furca me tre membrana

LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
24 m

PERSHKUESHMERIA E UJIT

9A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT

4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4/B4

REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2

Karakteristikat
UF
nga 2,1 W/m²K

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Kanate me rrëshkitje horizontale,Me shumë kanate Mynyra takimi, Rreshkitje brenda hapsirës në mur, Tipoligjitë e Këndeve

PESHA KANATIT
deri në 400 Kg

TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme