Sistem me ngritje & rrëshkitje I izoluar SMARTIA S560

PERSHKRIMI

SMARTIA S560 është një sistem vigoroz me ngritje & rrëshkitje i cili siguron performancë të lartë termike, fleksibilitet dhe është ideale për hapje të mëdha.

GJENERIKE

TIPET E DRITAREVE
Ngritje & Rrëshqitje, Me Rrëshqitje

IZOLIMI TERMIK
Po

FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA KANATIT
56 mm

LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
122,5 mm

GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
28 mm

 

PERSHKUESHMERIA E UJIT
E1200

PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 4

REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4/B4

Karakteristikat
PESHA KANATIT
deri në 300 Kg

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rrëshkitje paralele, mynyra takimit,Rreshkitje ne zgavër të murit, Rrëshkitje Këndore

TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme