Sistem me rrëshkitje I izoluar SMARTIA S350

PERSHKRIMI

SMARTIA S350 është një sistem modern dhe fleksibël i izoluar me rrëshqitje me një dizajn të drejtë modern. Është ideal për rinovime falë lehtësisë së përpunimit.

GJENERIKE

TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje

IZOLIMI TERMIK
Po

FORMAT E JASHTME
Harkore, Apartament

GJERESIA KANATIT
35 mm

LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
71 mm

GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
102 mm

GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
50 mm

LLOJI XHAMIT
Dopjo

 

PERSHKUESHMERIA E UJIT

PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 3

REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C2/B3

REDUKTIMI I ZERIT
28 dB

PESHA KANATIT
deri në 180 Kg

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rrëshkitje paralele,Mynyra takimit, Rrëshkitje në zgavër të murit.

TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme