SMARTIA Μ9800 Dyer me palosje pa izolim termik

SMARTIA M9800 është një sistem me palosje pa izolim termik me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha. Ky sistem ofron zgjidhje solide dhe elegante të aplikueshme për projekte mesatare, si janë rezidencat moderne, ndërtesat të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante dhe shumë të tjera.

GJENERIKE

IZOLIMI TERMIK
No

LLOJI PANELIT
me rrëshqitje poshtë ose e varur lart

PANELI
panel i kornizuar me profile alumini me pjesë e brendëshme xham

APLIKIME
rezidenca moderne, ndërtesa të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante

GJERESIA E KANATIT
50 mm

XHAMI
deri në 32 mm

GOMINA QENDRORE
Dopjo EPDM

BRAVA
dopjo ganxha mbyllje

ALUMINI I DUKSHEM
146 mm

PESHA MAKSIMALE
125Kg për kanatë

LARTESIA MAKSIMALE
3.3 m

GJERESIA MAKSIMALE E PANELIT
1.1 m