SMARTIA M19800 Dyer me palosje me izolim termik

PERSHKRIMI

SMARTIA M19800 është një sistem dere me palosje me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha. Ky sistem ofron zgjidhje solide dhe elegante për projekte të shkallës së mesme dhe të lartë, siç janë rezidenca luksoze, rezidenca, ndërtesa të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante dhe shumë të tjera.

GJENERIKE

IZOLIMI TERMIK
Po

LLOJI PANELIT
mekanizmi funksional i varur lart

PANELI
panel i kornizuar me profile alumini me pjesë e brendëshme xham

APLIKIME
rezidenca moderne, ndërtesa të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante.

GJERESIA E KANATIT
50 mm

XHAMI
deri në 32 mm

POLIAMID
Dopjo 18 mm

GOMINA QENDRORE
Dopjo EPDM

BRAVA
Dopio ganxha mbyllje

ALUMINI I DUKSHEM
146 mm

PESHA MAKSIMALE
125Kg për kanatë

LARTESIA MAKSIMALE
3.3 m

GJERESIA MAKSIMALE E PANELIT
1.1 m

UF
1.2 W/m2K